Čokoládovo-smotanové semifredo so sušienkami Masterpiece a dražé Maltikeks
Zloženie: Masterpiece dr Gerard
dražé Maltikeks mliečne dr Gerard
smotanová zmrzlina
čokoládová zmrzlina
Príprava: Formu typu "srnčí chrbát" vyložte papierom na pečenie tak, aby papier vyčnieval ponad okraj. Na dno vysypte dražé Maltikeks Milk Chocolate dr Gerard.
Na dražé naukladajte vrstvu smotanovej a čokoládovej zmrzliny – musí byť mäkká, ale nie roztopená – taká, aby sa dala krájať (treba pracovať rýchlo, opakované rozmrazenie a zamrazenie sa neodporúča). Na záver vtlačte sušienky Masterpiece tak, aby vytvorili rovnú vrstvu. Na 2 – 3 hodiny dajte do mrazničky. Dezert vyberte z formy, nakrájajte na plátky a podávajte ozdobené zvyškom dražé a ovocím.
Dobrú chuť :)