Akcia pri objednávke nad 40€ dostanete od nás brownies s lentilkami ako darček.

Dezert s ružovou jahodovou penou

Zloženie: 1kg jemného plnotučného tvarohu

                  1 šálka cukru

                  vanilkový cukor

                  2 nesladené vanilkové pudingy

                  1 šálka mlieka

                  4 vajcia

                  100g masla

                  maslové sušienky lístočky dr Gerard

PENA: 1 jahodové alebo pomarančové želé

           2 lyžičky želatíny

           1/2 rozmixovaných jahôd

           300g gréckeho jogurtu

Príprava: V hrnci roztopíme maslo, pridáme cukor, vanilkový cukor, tvaroh, vajcia – PRIČOM CELÝ ČAS MIEŠAME! (V prípade, že Vám vzniknú hrčky, použite mixér). Do zmesi, ktorú stále varíme, nakoniec pridáme puding rozmiešaný v mlieku, tiež za stáleho miešania. Keď zmes opäť zovrie a začne hustnúť, odstavíme je ( dôkladne zhustne po vyhladnutí v chladničke!).

Plech vyložíme papierom, a poukladáme naň pomrvené sušienky. Ľahko vychladnutú zmes vylejeme na plech, a po vrchu posypeme pomrvenými sušienkami. Jemne zaťažíme.

Necháme vychladnúť.

PENA: Želé a 2 lyžičky želatíny rozpustíme podľa návodu, avšak zmenšíme množstvo vody o polovicu. Následne počkáme, kým vychladne.

Rozmixované jahody spojíme s jogurtom a pridáme vychladnutú, ale ešte tekutú želatínu. Všetko dobre vymiešame, vylejeme na vychladnutý dezert a odložíme na noc do chladničky.

Dobrú chuť.